Ficololle IPv6 World Leader 2017 – palkinto

sanna.makinen

Dsc 0156

Ficolo on yksi neljästä palkittavasta yrityksestä, jolle Viestintävirasto myönsi yhdessä IPv6 Forumin kanssa IPv6 World Leader 2017 – palkinnon. Palkinto myönnettiin IPv6:n käyttöä edistäneille tekijöille – palkinnon kriteerinä oli IPv6 liikenteen määrän kasvu yli kymmeneen prosenttiin koko internetliikenteestä. Muut palkittavat yritykset ovat Creanova Hosting Solutions, DNA ja Elisa.

Ficololla toimintaa käynnistäessä allokoitiin IPV6 heti sekä omaan että tulevaan asiakaskäyttöön. Jo vuonna 2014 IPv6 palvelut olivat käytössä ja toiminnassa myös muutamalla loppuasiakkaalla. 

Ficolon tekninen johtaja Vesa Lahti kuvaakin IPv6:n käyttämistä jo osana normaaleja prosessejamme. Henkilöstöä ohjeistettiin, että kaikki Ficolon hallitsemat laitteet ja palvelut laitetaan IPv6 hallintaan ja IPv4: ää käytetään vain tarvittaessa.

”Viestintäviraston ja IPV6 Forumin tunnustus lämmittää mieltä, koska se on osoitus siitä, että työmme tämän eteen on kannattanut” kertoo Vesa Lahti. 

Asiakkaillemme IPV6:n käyttäminen vähentää yhteysviiveitä ja tuo paremmat käyttökokemukset etenkin loppuasiakkaille. Tarjoamme asiantuntemusta IPv6 käyttöönoton edistämiseen myös asiakkaiden laajennetussa toimintaympäristössä.

Lue Viestintäviraston tiedote asiasta

Ficolo  Jim Bound I Pv6 Award V6.1.Fw

Kuvat Viestintävirasto. Yläkuvassa Vesa Lahti oikealla ja vasemmalla Viestintäviraston Klaus Nieminen

Muut blogit

Arkistoidut