Palveluiden tilannesivu

sanna.makinen


Olemme ottaneet käyttöön palveluiden tilannesivun. Sivu löytyy osoitteesta: status.ficolo.net;
sivulta on seurattavissa seuraavien palveluiden tila:

Tilannesivu Screenshot3

Sivu on ollut asiakkaidemme toiveissa ja tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme paremmin erityisesti mahdollisten häiriötilanteiden aikana. Sivu helpottaa niin meitä kuin asiakkaitammekin, sillä sivulta on suoraan tarkistettavissa palveluiden tilanne. Ilmoitamme sivulla myös huoltotoimenpiteistä. 

 Mikäli sivusto näyttää jossain palvelussa olevan häiriön, olemme saaneet siitä tiedon ja vikaa korjataan. Palvelujen mahdolliset vikatilanteet vaihtelevat laajuudessa ja kriittisyydessä, pyrimme informoimaan tästä niin suoraan asiakkaille kuin myös tilannesivulla.

Sivuilta voi tarkistaa suunniteltujen huoltotoimenpiteiden tai suunnittelemattomien häiriötilanteiden vaikutuksia palveluihin. Katkot palveluissa pyritään pitämään mahdollisimman lyhyinä, oli kyse sitten huoltotoimenpiteistä tai häiriötilanteesta. Samoin kuin Ficolon omat nettisivut, sivusto on ylläpidossa Ficolon konesalin ulkopuolella, joten palveluissamme esiintyvä häiriö ei vaikuta tilannesivun toimivuuteen.

Tiedotus

Palveluiden tilannesivu on osa uudistettua tiedotuskäytäntöämme huolto- ja vikatilanteissa. Tilannesivun lisäksi tiedotamme häiriötilanteissa ja huoltotoimenpiteistä myös suoraan asiakkaillemme. Asiakkaamme voivat valita haluavatko tiedotukset sähköpostitse vai tekstiviestillä tai molemmilla tavoilla. Lisäksi on mahdollista valita haluaako saada tekstiviesti-ilmoituksia vuorokauden ympäri vai pelkästään toimistoaikoina (08-16). Uudistuksia varten keräämme asiakkaiden päivitettyjä yhteystietoja.

Olemme pyrkineet nopeaan reagointiin ja informointiin asiakkaille erityisesti häiriötilantilanteissa. Pyrimme myös jatkossa nopeaan tiedotukseen, ja haluamme edesauttaa tätä tarjoamalla informaatiota usealla eri kanavalla. 

Kehitämme sivua mielellämme asiakaspalautteen pohjalta yhä paremmaksi, palautetta voi lähettää support@ficolo.com osoitteeseen.

Muut blogit

Arkistoidut