Palvelun tekijät

Ficolon toiminta pohjautuu yhä kasvolliseen yrittäjyyteen: Perustajat ja avainhenkilöt vastaavat edelleen henkilökohtaisesti jokaisesta asiakasprojektista.

Co-founders
Seppo Ihalainen
Toimitusjohtaja
Vesa Lahti
Tekninen Johtaja, Teknologia & Palvelu
Sauli Ihalainen
Päällikkö, Laitetilat ja Infrastruktuuri
Hallitus 

Timo Cavén, hallituksen pj. 


Timo Cavén on toiminut ICT-alan yrityksissä jo pitkään, yrittäjänä, toimitusjohtajana useissa yrityksissä ja hallituksen jäsenenä. Nykyisin hän toimii itsenäisenä toimialakonsulttina. Aiemmin Timo on ollut toimitusjohtajana mm. Ciniassa, Corenetissa, Anviassa ja Primasoftissa. Hallituksen jäsen hän on mm. Omnitelessä.
Timo on tekn.lis. Tampereen teknillisestä yliopistosta.


Kim Gunnelius, hallituksen jäsen

Kim Gunneliuksella on yli 15 vuoden kokemus tietoliikenne- ja ohjelmistoaloilta. Kimin eritysosaamisalueita ovat viestintäpalvelut ja SDN. Kim työskentelee Tuotejohtajana Creanordilla.
Kimin työuraan on kuulunut markkinointi- ja tuotepäällikön tehtäviä mm. yrityksissä Tellabs, Noval Networks ja Seven Networks. Kim on koulutukseltaan maisteri johtamisen koulutusohjelmasta Åbo Akademista. Kim hallitsee yrityselämän kuudella eri kielellä.

Martti Kytöluhta, hallituksen jäsen 


Martti Kytöluhdan vahvuusaluetta on yritysten rahoitukset. Martti on työurallaan toiminut muun muassa. Meritan pankinjohtajana ja Finnveran aluejohtajana. Näiden lisäksi Martti on ollut lukuisten eri yritysten hallituksissa, näistä esimerkkeinä hallituksen puheenjohtajana Porin Ässissä, sekä nykyisellään puheenjohtajana Korroosiotyö Korkal ja jäsenenä Pirkanmaan Lehtipainossa, Sata-Pirkan Painotalossa, Kojair Tech:ssä ja Kehitysyhtiö Tulevaisuudessa. Chemigatelle Martti toimii hallituksen neuvonantajana.

Jarkko Laaksonen, hallituksen jäsen 

Jarkko Laaksosella on yli 20 vuoden kokemus teollisesta automaatiosta. Jarkko on CS Control Softwaren toimitusjohtaja. Yritys kehittää automaatiosovelluksia sähköntuotanto-, meri- ja kaivosteollisuudelle. Jarkolla on myös kokemusta konesalien sähkön automatisoinnissa ja varmistuksessa.
Jarkko on aiemmin työskennellyt liiketoiminnan kehittämisen ja kansainvälisen kasvun parissa yrityksissä HL-Engineering, CLS-Engineering ja Oy E.Sarlin Ab. Jarkko on FC Espoon puheenjohtaja ja toimii lisäksi monessa muussa hallituksessa.

Kari Ollila , hallituksen jäsen 


Kari Ollilaa voisi kuvailla hallitusammattilaiseksi. Hän on bisnesenkeli, jonka kokemus työelämässä on karttunut robotiikkateollisuudesta. Kari palveli Cimcorp Oy:ssa toimitusjohtajana yli 20 vuotta. Cimcorp on jälkeenpäin siirtynyt Murata Machineryn omistukseen.

Kari toimii useassa eri hallituksessa, joista esimerkkeinä mm. Finda, Nakkila Works sekä Nakkila Boilers. Kari on koulutukseltaan konetekniikan diplomi-insinööri Helsingin Teknillisestä korkeakoulusta.