Kustannustehokas kallioluola

Ficolon konesali sijaitsee Ulvilassa puolustusvoimien käyttöön louhitussa 8 500 neliön kallioluolastossa. Siksi voimme tarjota kotimaisille asiakkaille samanlaisen sijainnista johtuvan kilpailuedun kuin mitä ulkomaiset yritykset saavat perustaessaan konesalin Suomeen.

Turvallisuus
Ficolon konesalikiinteistössä on sekä asiakaskohtaisia tiloja että jaettuja konesalitiloja. Tietoturva kattaa laitetilojen fyysisen turvallisuuden sekä yhteyksien, verkkopalveluiden ja palvelinympäristön tietoturvan.

Ulvila, Suomi
Suomi on ihanteellinen paikka konesalille. Turvallisuus, infrastruktuuri, nopeat tietoliikenneyhteydet, energian hinta ja energiatehokkuus tekevät Ficolosta globaalisti erittäin kilpailukykyisen vaihtoehdon.

Konesalimme sijainti Ruuhka-Suomen ulkopuolella tuo meille lisää kustannusetuja. Koska sijaitsemme Ulvilassa, olemme keskimäärin kuusi kertaa edullisempia kuin konesalit Lontoossa ja puolet edullisempia kuin konesalit pääkaupunkiseudulla.

Tietoliikenneyhteydet
Nopeiden tietoliikenneyhteyksien vuoksi konesalin sijainnilla ei ole asiakkaiden ict-palveluille käytännön merkitystä. Sijainti pääkaupunkiseudun ulkopuolella parantaa myös turvallisuutta.

Ficolon konesaliympäristöön voidaan liittyä operaattoririippumattomasti eri verkoista Suomessa tai kansainvälisesti joko Internetin tai lähiverkkojen yhdistämispalvelujen kautta.

Energia
Ficolon konesali sijaitsee luonnostaan viileässä kallioluolastossa, mikä vähentää jäähdytykseen kuluvaa energiaa ja parantaa energiatehokkuutta. Kaikki Ficolon käyttämä sähkö on tuotettu tuulivoimalla – siksi Ficolo menestyi erityisen hyvin Greenpeacen keväällä 2013 tekemässä uusiutuvan energian käyttöä koskevassa selvityksessä.

Kallioluola

Ficolon konesali sijaitsee Ulvilassa puolustusvoimien käyttöön louhitussa 8 500 neliön kallioluolastossa.