Tietoliikenne

Tietoliikenneyhteyksillä on merkittävä rooli konesalipalveluiden ulkoistuksessa ja haluamme varmistaa, että asiakkailla on tarjolla oikea tuote oikeaan hintaan.

Yhteydet Ficolon konesaliin ovat suoraan saatavilla TeliaSoneran, Elisan ja DNA verkossa. Myös muiden tärkeiden kuitu- ja verkko-operaattoreiden tuotteet ovat saatavilla. 

Kotimaisten yhteyksien lisäksi asiakaskohtaisten aallonpituustuotteiden (xWDM), Ethernet ja IP VPN osalta voimme tarjota yhteydet Ficolon ”virtuaalisen runkoverkon” kautta niistä kansainvälisistä pisteistä, joissa useimmat operaattorit ovat saatavilla.

Ficolon on RIPE LIR jäsen ja ostaa IP Transit palvelua suomalaisilta pääoperaattoreilta. Kotimaisten asiakkaiden osalta Internet-yhteydet kulkevat suoraan loppuasiakkaalle operaattorin verkossa. Liikenne muiden operaattoreiden verkkoihin joko Suomessa tai ulkomailla kulkee kansainvälisten että kotimaisten Internet-yhdyskäytävien kautta.

Ficolon hajautetetut IP Transit ja Remote Peering ratkaisut tarjoavat suurimmalle osalle kotimaisia asiakkaille useimmiten laadukkaampaa parempaa kuin paikallisten internet yhdyskäytävien kautta kulkeva liikenne. Kansainvälisille asiakkaille liikenne ohjataan optimoidusti kansanvälisten Internet-yhdyskäytävien kautta.

Ficolo Tietoliikenne

Scalable up to 100 Gbit/s with low latency

Services:
  • IP/MPLS (L3)
  • Ethernet services (L2)
  • Wavelenght (L2 Fiber channel, SDH/sonet, Ethernet)
  • Carrier neutral connectivity
  • Ficolo virtual backbone