Palvelumme

Colocation toimintamallissamme voit joustavasti valita, mitä toimintoja ulkoistat Ficololle ja mitä hoidat itse. Saat meiltä tarvitsemasi palvelut laitetiloista palvelualustoihin sekä yhteys- ja tietoturvapalveluihin.

Hinnoittelumme on läpinäkyvää, jolloin tiedät tarkasti mitä maksat tilasta, sähköstä ja palveluista. Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen tila- ja palvelukokonaisuuden. Ficololla on yksi Euroopan turvallisimmista ja kustannustehokkaimmista konesaleista. Energiatehokkuus ja kokonaan tuulisähköllä toimiminen kestävät kansainvälisen ympäristövertailun.

Lue lisää palveluistamme:

LAITETILAT

Colocation tilaa, sähköa ja palvelua läpinäkyvään hintaan. Tarjoamme kaappitilaa palvelinalustaloille, asiakaskohtaiset laitekaapit ja laitetilat.
Lue lisää

YHTEYSPALVELUT

Oikea yhteyspalvelu oikeaan hintaan. Varmennetut Internet yhteydet, Ficolo Business Ethernet ratkaisut sekä operaattoreiden yhteysratkaisut.
Lue lisää

PALVELINALUSTAT

Enemmän suorituskykyä vähemmällä rahalla. Bare-metal cloud ja muut dedikoidut palvelinratkaisut.
Lue lisää

TIETOTURVA

Kokonaisvaltaiset verkon- ja palvelinympäristön tietoturvaratkaisut. Kaupan päälle konesalimme sisäänrakennettua turvallisuutta.
Lue lisää

TUKIPALVELUT

Tuki, asennus- ja asiantuntijapalvelut tarpeidesi mukaan osana palvelulupaustamme tai erikseen tilattuina "smart-hands" palveluina.
Lue lisää